Pressmeddelande: Nauclér deltar på höstmarknaden på Föglö

september 5th, 2013Nyheter och pressmeddelande

Pressmeddelande 5/9 2013
Publiceringsfritt: Genast

*******************************************************************************
På lördag den 7 september mellan klockan 11 och 14 arrangerar Agenda 21-gruppen i Föglö den populära höstmarknaden på torget i Degerby. Nauclér ämnar att besöka marknaden som en del i hennes kommunbesök på Åland i år.

På marknaden erbjuds det loppis och försäljning av bl.a. fisk, mat- och kaffebröd, havtornsprodukter, gurkinläggningar, vinbärssaft, ekologiska grönsaker och rotfrukter, rättvisemärkta produkter, spelkort med Föglömotiv, maskinbroderade handdukar m.m.

På marknaden bjuds det också på kaffeservering och våffelförsäljning, Agenda 21-kontoret informerar om och efterlyser Klimatpiloter på Föglö, och dessutom är Lotsstugan och museet öppet!

Mer information om evenemanget finns bl.a. på Föglö kommuns hemsida samt i deras senaste kommunblad http://www.foglo.ax/files/foglobladet_september_2013.pdf.

*******************************************************************************

Mer information ges av Elisabeth Nauclér som nås på tel.nr. +358(0)94323047 eller på e-postadress elisabeth.naucler@riksdagen.fi eller av Gustav Blomberg som nås på tel.nr. 094324047 eller på e-postadress gustav.blomberg@riksdagen.fi.